Längtar till imorn

Hej, Idag blev det mycket städa, Nån släkting från Grekland kommer att hälsa på så vi ville ha det snyggt :P. Det var asjobbigt att fixa mitt rum tyckte jag hehe och så behövde jag fixa disken hela tiden -.- . Allt det där blev klart för ett tag sen och nu pausar jag från tråkiga läxor. Min bror sitter och spelar playstation med sin kompis och jag sitter i samma rum och bloggar :D. Imorn kommer vi att åka till min morbror och träffa mina kusiner och massa andra från släkten :). Jag kommer också träffa några kompisar jag inte träffat på länge... saaaknaar :D. Kanske kommer skriva imorgon annars skriver jag nästa dag för vi kommer att vara där väldigt länge och kommer antagligen inte ha tid med datorn :P. Vi kommer flumma som fan och göra roliga videos och massa sånt. Aja måste gå tillbaka till läxorna nu hej då :).

hotel room :)


hmmm.....

Hmm... funderar på att se new moon är nyfiken på om den är bra :P Jag såg 1an för aslänge sen med Astrid, Linnea och Karoline hemma hos Karoline och jag och Linnea var hyper men Karoline sa att vi skulle va tysta även fast hon sett den tusen gånger-.- . aja på nåt sett tyckte jag inte om filmen men jag kommer typ inte ihåg nåt från filmen :P. New moon verkar bättre hoppas den är det :). Är det nån som vill se new moon med mig? :). Aja här kommer lite bilder :P
                    

HAHA omg så rolig xD


FAN!!

Jag blir så orolig för att vi kommer åka bort en vecka när det är skola men jag får inte ta ledigt sääger rektorn om jag inte har åtminståne G i alla ämnen typ :(. Hoppas jag har det för jag vill verkligen åka på skidresan för jag har aldrig åkt skidor. Det kommer antagligen bli jätte kul plus att jag får ldeigt från skola :D. Kommer antagligen krascha in i allt men jag klarar nog mig :P. Kommer åka med familjen och typ släkten :). Såklart inte hela släkten eftersom det är asmånga i min familj. Det är liksom en stor grekisk släkt och typ alla förutom en fjärdedel av släkten bor i Grekland sen fjärdedelen bor här i Sverige. Har snart no och matte prov som jag måste klara för att få följa med på resan. Aja just nu så sitter jag i broshans rum moch skriver blogg och messar medan familjen är i vardagsrummet och kollar på nån film från nåns bröllop (min mammas mans systers bröllop) sa ju släkten va stor:P Det va asmånga på bröllopet och jag tröttnade på att titta så jag gick till datorn :P. Aaja hej då :)

BÄSTA RUBRIKEN!!!

SHOO, Idag så hade jag engelska prov som jag tror gick ganska bra :). Det var faktiskt lite kul för att när Maja var klar med provet så kunde man höra henne asgarva där ute :P. Då fick jag ett gått skratt iallafall. Sen hade vi so och vår lärare snackade hela lektionen -.- . Sen slutade jag men jag följde med alla till deras spanska. Då satt jag brevid Maja och hon försökte lära mig massa grejer på spanska. Och precis när hennes spanska lärare gick förbi så råkade jag skrika jag älskar dig på spanska. Óch då tittar jag brevid mig och märker att Maja sitter där och asgarvar och då frågar jag vad jag sa. Då sa hon att jag precis sa till deras lärare att jag älskar honom hahaha xD. Efter spanska så gick jag, Maja och Hanna hem till Hanna och flummade :P. Utanför hennes port så tog vi massa bilder fast typ ingen blev bra :P. Sen när vi kom upp till hennes lägenhet och tagit av oss skorna så säger Hanna att hon tappat bort hennes mammas nycklar som hon lånade. Vi letade och letade men så sa Hanna att vi inte behövde hjälpa henne så vi satt ju bara och sen när alla kom till hennes rum så reset jag mig upp för att hämta nåt så märkte vi att jag hade suttit på de hela tiden vi letat. Vi letade i typ 20 min hahahaha :P . Sen skrev vi i vår gemensamma blogg och sen flummade såklart. Sen behövde jag åka hem eftersom det tar sån tid att komma hem och då gick Maja också hem. Kom hem för några timmar sen och nu sitter jag och nördar mig vid datorn och messar :D.
Adio,Melina


Så jävla kul asså :P

Hej igen :P, Kom och tänka på en asrolig grej som hände på no:n igår. Jag och linnea var ii en grupp och man skulle testa massa saker, bland annat telefon gjort av muggar och tråd. Maja höll på ena sidan och höll muggen vid örat och jag var på andra sidan och skulle prata i muggen. Och då sa Maja : Trrrrrrrrr och då säger jag : abonenten du söker kan inte nås för tillfället du kan skicka ett telefon nummer till abonenten. :P , båda tyckte det var jätte kul och skratta såklart :P. Vissa tycker att det är konstigt att skratta åt sina skämt men man säger ju skämten för att man tycker det är kul då är det ju såklart att man skrattar :P.jag skrattar åt typ allt :P. Hoppas på att träffa min kusin och mina kompisar i helgen har saknat de så jävla mycket ♥ Hoppas ni tyckte att inlägget va kul , ska försöka uppa´datera mer :) ciao

LÖRDAH

shoo, Idag har jag bara varit hemma typ. Jag behövde städa mitt rum , sen dansade jag med mina syskon, hehe jag var lite hyper :P. Sen hjälpte jag min bror på hans spel :P. Call of duty :P. Sen fick jag låna hans dator :D. Jag är inne på facebook och msn :). Det är inte mycket mer jag har gjort än att messat och chattat :P. Adio ♥

Jag älskar dig på massa språk :P

hehe nu ska vi lära oss att säga eller iallafall skriva jag älskar dig på massa språk :P

Tyska : Ich liebe dich

Franska: je t'aime

Turkiska: seni seviyorum

Finska: Minä rakastan sinua ...... hehe det kommer jag ihåg när Hanna sa nån gång :P

italienska: ti amo........ säger man inte så på spanska också? :O

Polska: kocham cię....... kommer jag ihåg Karoline kunde :P

Grekiska: σε αγαπώ.... jag tycker grekiska bokstäver är fina :)

Hoppas ni lärt nåt av min lilla undervisning :P , Bye ;)


Hej på massa språk

hade tråkigt så jag tänkte skriva hej på massa språk :P. Det går att titta på google translate som jag men det är väl roligare att läsa på bloggen ;).

kinesiska: 您好  (hahahaha man ser inte vad det står :P)
spanska: hola

franska: salut

grekiska: γεια

polska: cześć

portugisiska: oi

thailändska: สวัสดี 

nu fick jag tråkigt igen så jag kommer nog kolla vad jag älskar dig betyder på massa språk :P ses på nästa inlägg , Ciao ;)

Har börjat träna igen ;)

Har börjat träna varje dag, hehe har asmycket träningsvärk :P. Vi köpte en maskin som heter crosstrainer så jag tränar varje dag ;). Den är faktiskt asbra :). På 20 min så sprang jag 5 km :D. Jag blev förvånad själv faktiskt :P. Nu är min pappa bortrest och är hos mamma så jag får träna på annat sätt :P. Hoppas på att göra nåt kul , kanske träffar polare som jag inte träffat på länge :). Har inte träffat folk sen sommar lovet kom jag på nu :O :P. Ska snacka med de så vi kan göra nåt kanske :D. Saknar dig kusin <333333333333, Hoppas vi kommer ha lika kul nästa år i Grekland som vi hade det här året :D. Jag tänker på allt vi gjort och blir glad inombords :). Kommer ihåg våra promenader på kvällarna hos "yiayia":P ♥. För de som inte vet så betyder yiayia farmor/mormor på grekiska :). Och saknar nätterna när vi flummar så yiayia kommer in och säger till oss 24/7 :P. SUPER KUL!!!!!!!! :P. Adio :)

Shuuuu ;)

hellå, Idag var det lite jobbigt i skolan -.- . En kille som har humörsvängningar verkar det som håller på att säger taskiga saker till mig och så klart säger jag taskiga saker tillbax (daah). Fick snacka med kurator och min mentor med killen och det gick väl bra men jag pallar inte honom , han är som ett barn som måste ha massa uppmärksamhet annars skriker de :P. Aja .... jag har messat massa med christian :D:D och försökte få honom på lite bättre humör :P. Sista lektionen kollade vi på film (astråkigt). Handlade om judism och det var så långtråkigt så jag typ halvsov :P. Sen när lektionen var slut så gick alla till skåpen och killen som muckar försökte vara jobbig. När vi var framme vid skåpen så tog jag mina grejer och kläder och när jag var nästan klar så kom kuratorn och fråga vad som hade hänt. Jag sa VA. Och då förklarade han att han hade hört mig vara arg på killen och nån hade sagt vad han kallade mig och då behövde vi prata -.- . När vi var klara så gick jag till ringen centrum med Linnea och shoppade en tjocktröja och linne osv :P. Hade inte shoppat på aslänge eftersom jag var sjuk i typ 3 veckor :P. Sen behövde jag gå hem så Linnea följde med mig till min busshållplats :). När jag kom hem så gjorde jag lite läxa. Sen messa jag och logga in på min brors dator. Skriver mer imorn , Hej då ♥

Lite bilder ;)

 här är jag , lite konstig bild
Jag och hanna igår xD

idag 17/11-09

hej hej, jag är frisk från svinis och är tillbax till skolan! jag har träffat mina vänner igen :D fast inte alla , SAKNAR!!!!! Igår var det första dagen på 3 veckor jag var i skolan och det var asjobbigt. Jag har inte gått så länge på en evighet och så mycket plugg jag har missat -.- . Jag är iallafall före alla på svenskan! :D:D , Jag fick mail från min svenska lärare om vad man skulle göra och så fastna jag på so-läxan så jag gjorde så jag låg före i svenskan ;).  Idag så hade vi idrott 8 på morgonen och ingen släppte in oss till omklädningsrummen så vi stod där ute och frös och sen kom nån och sa att vår lärare är sjuk -.- . Aja sen så slöppte de in oss och vi var ett tag i omklädningsrummen och snacka :). Glömde säga, igår var jag med hanna och linnea och pluggade hemma hos hanna. Vi åt mat hemma hos hanna, tog massa kort , plugga och sen behövde jag gå hem :(.  Men idag så gick jag hem direkt och pluggade engelska och åt nån grekisk mat till middag. Nu chattar jag med linnea och på facebook och så skriver jag ju blogg :P. Bye ;)

min kusin <333333333

shu idag har jag gjort massa läxor sen gick jag på promenad till skärholmen C och köpte hårspray :P. Köpte bobbys hårspray :P. Sen hämtade jag mina syskon -.- . När jag kom hem var jag helt slut men behövde göra mer läxor -.- . Sen fixade jag disken och sen åt middag. Nu är jag inne på min brors dator.
Här är en bild på min älskade kusin <33

diggar låten ;)


xD


abo mente xD


hahaha blatte brudar vs svenne brudar :P


blatte brud x)


kurder , :P


OMG jag garva som fan


Never in sunday med Melina mercuri


Melina Mercuri

Jag blev döpt till Melina för att min mammas idol var Melina Mercuri. Jag tänkte att ni skulle få se en bild på personen jag har blivit döpt efter och så kopierade jag en text om henne från wikipedia.
Det här är en väldigt gammal bild men jag ska visa en bild på henne som jag tror togs lite innan hon dog. Jag vet inte heller så mycket om henne men jag ska försöka göra det för hon verkar intressant.

Här är texten från wikipedia:

Melina Mercouri, eg. Maria Amalia Mercouris, född 18 oktober 1920 i Aten, död 6 mars 1994 i New York City, New York, var en grekisk skådespelerska, författare och politiker. Mercouri är känd från ett antal amerikanska filmer, varav Topkapi från 1964 troligen är den mest kända. Hon var gift med regissören Jules Dassin (som regisserade filmen Topkapi) från år 1966 fram till sin död 1994. Hon avled i lungcancer.

I Sverige slog hon igenom som sångerska 1960 framförallt med ledmotivet ur filmen Aldrig på en söndag, och känd för sina tolkningar av Mikis Theodorakis sånger. Förutom sin filmkarriär är Mercouri känd för sitt politiska engagemang. Hon har bland annat varit kulturminister i Grekland och hon har suttit i det grekiska parlamentet. Hon fick sitt grekiska medborgarskap upphävt år 1974 av den dåvarande regimen.

Här är en till bild på henne när hon var äldre


lalala

Hej, nu kände jag för att skriva igen. Gud vad jag saknar alla :(. Jag HATAR att vara sjuk . Jag vill träffa er alla . Jag bara sitter hemma hela tiden och väntar på att bli frisk och har mina jävla hostatacker. Igår snackade jag med linnea och det var så skönt att prata med henne , saknar verkligen er alla. Och så pratade jag med min kusin i telefonen, hon var lite ledsen men jag försökte så mycket jag kunde att göra henne på bättre humör och jag tror att jag lyckades :P. Saknar hennes humor . OMG jag SAKNAR Chrille och hans humor :(. Saknar alla. Okej nu skriver jag namn på alla jag saknar men jag vill inte att nån ska bli ledsen så skriv till mig om jag glömt nån.
Linnea- hennes glada och omtänksamma personlighet
Maja- Hennes flummiga och snälla personlighet (saknar matte och no lektionerna med dig)
Diana- Hennes roliga snälla personlighet
Karoline- hennes snälla och förstående personlighet
Chrille- Hans underbara och roliga personlighet
Manne- Hans snälla och sköna personlighet
Artemis-Hennes sköna roliga personlighet
Afrodite- Hennes trevliga och snälla personlighet
Hanna- Hennes klantiga gulliga persolighet ( jag menar att hon kan vara lite klantig ibland men jag älskar henne för det :D)
Astrid- hennes blyga snälla personlighet
Jag har saknat mina syskon också men de träffar jag ju när jag är sjuk iallafall :P
Förlåt förlåt om jag glömt nån men jag kunde tyvär inte skriva alla jag känner för det skulle bli så mycket men dem jag umgås mest med kan man väl säga men skriv iallafall om jag glömt nån , jag tycker om er även fast jag har glömt  era namn på den här listan :P :D


rubrik jaow :P

Shu,fortfarande sjuk .... min lärare ringde mig hehe när jag sov :P och ville väl kolla hur jag mådde och fråga om min email så hon kunde maila lite grejer som jag ligger efter på eftersom jag har varit så sjuk så länge nu. Det tyckte jag var snällt :) sen kanske jag frågar nån av mina kompisar om de kan komma med mina böcker ,vi får se :) om nån ställer upp på det :P. Jag har iallafall matteboken hemma så jag kan jobba lite på den. Nu äter jag frukost hehe lite sen frukost men det var nu jag vaknade såå .... :P. Jag lyssnar på musik på the voice och väntar på ett mail från min lärare katja :), messar lite med christian också :P PS. christian och chrille är inte samma person :P. Helt olika personer :P. Jag kanske lägger mig igen, jag känner mig väldigt trött . Min kompis Malin är också sjuk :( så vi snackade lite. Hon har också en blogg som heter www.malindans.blogg.se . hehe hon har haft den mycket längre än min :P. Nu är det Lady Gaga på radion :) :P. ska avslutandet här inlägget nu hej då :) / Melina

Måndag........fortfarande sjuk :(

Tja, Jag sitter i vardagsrummet och kollar på filmen "the proposal" (stavar kanske fel) och åt lunch för ett tag sen. Det finns inte så mycket att göra när man är sjuk och jag hoppas på att bli frisk snart så att jag kan träffa alla mina vänner och komma ikapp i skolan. Jag missade utväcklingssamtalet och massa andra grejer och snart har jag prov och har inte fått papper för det :( . Men när jag blir frisk ska jag försöka fixa allt så bra som möjligt iallafall :). Filmen ag kollar på är rolig. I början så tänkte jag fan jag trodde det skulle vara roligare men senare i filmen så blev det kul :P. Nu messar jag med christian också :). Nu ska jag fortsätta att titta på filme ciao.

lördag....

Tja, Idag har det inte hänt så mycket,jag är fortfarande sjuk och har tråkigt. Idag har jag bara varit hemma ,kollat på tv , geekat mig lite på datorn och väntar på att bli frisk. jag är inne lite på facebook :P och msn också men det händer inte så mycket. Ska försöka lägga ut lite mer bilder men jag har inte haft chansen att ta några roliga bilder eftersom jag är sjuk :(. Jag lyssnar lite på the voice just nu och kanske skriver sen. adio / Melina

Fortfarande sjuk :(

Hej, jag är fortfarande sjuk och har varit sjuk i en vecka nu :(. Jag gick till vårdcentralen och tog nåt test och jag har svininfluensan. Det positiva är att jag är emun mot det nu :). Just nu lyssnar jag på musik och snackar med min kusin. Jag kan tyvär inte lägga några klipp för den här datorn har inte flash. Käkar lite godis också :P. Det är skit jobbigt att ha svininfluensan och jag blev jätte orolig för min mamma som typ också har det tappa andan och åkte ambulans till sjukhuset :(. Jag grät såklart. Hon mår lite bättre nu men jag är fortfarande orolig.Jag hoppas att det inte händer samma sak med min syster för hon har det också. Min lillebror hade det och smitta oss alla men nu är han frisk. Jag hoppas på att bli frisk snart för då ska jag träffa christian :) och alla mina tjejor :). och chrille♥ och alla andra killar :P.  puss och kram skumbanan :)

sheybab xD


RSS 2.0