svar till komentar

haha nej jag va inte på bio såg den hemma :)
jag kommer inte ihåg min kompis hjälpte mig man skulle lägga in en bild i ett visst format sen sätta in den nånstans i bloggen xD.
sorry har inget bra svar på det, ja  suger me datorer xD
btw varje inlägg slänger ja in en bild och antagligen på justin ;) xD

är med i en jb tävling ;)

hejsan allihopa jag är med i en tävling om att vinna lite jb postrar ;) ni vet ju att ja är besatt av justin så jag gör allt för allt som handlar om honom haha.
på tävlingen ska jag svara på en fråga: " har du någonsin drömt om justin? isåfall vad hände i drömmen?"
Hah det klart ja drömt om justin ;), jag har drömt flera gånger om hnm hmm vilken ska ja ta..en gång i drömmen då så kom han till min skola och leta efter mig och så hitta han mig men precis när han skulle säga nåt till mig så börja andra avbryta och knuffa bort mig och det blev en klump hos honom och ja kunde inte se honom längre det va jätte jobbigt!! han kom ju dit för mig!!! haha plågsam dröm sen vakna ja förbannad xD
Hoppas ja vinner wish me good luck :)
Juste vill bara säga en sak : I LOVE www.justindrewbieber.blogg.se :D så jävla bra blogg!! man får ju reda på varenda detalj om justin där haha ;D här är även länk till självaste inlägget om tävlingen ;) http://justindrewbieber.blogg.se/2010/august/utkast-aug-30-2010.html#comment


min justin blogg

alla vet ju inte det här, jag har en justin blogg för er jb älskare!! ja har inte uppdaterat bra men ja börjar nu att ta igen lite grann, hoppas ni gillar den :) http://bieberfiever.blogg.se/
slänger in en bild me också så ni får njuta lite ;D

justin om kim k på mtv

haha ja vet ja skriver massa om justin men det e livet ;). hittade en rolig video på en blogg fast ja har sett den tidigare haha men tyckte ni skulle se den. och ja håller me killen som snackar om det skulle va en 19 årig kille och 16 årig tjej så skulle det va anorulnda liksom..om ni inte fattar va ja menar så SE VIDEON XD

MTV Shows

dagens kändis :)

Jaden smith:

Dagens låt


justin kan verkligen aldrig sluta vara underbar

hej alla, ursäkta för lite dålig uppdatering har varit sjuk.
Idag provade jag att gå till skolan ochse ifall jag klarade av att jobba men jag kunde inte, mitt huvud bultade och det kändes som mina ögon skulle ploppa ut så jag ringde min pappa och gick hem.
så jag har spenderat dagen hemma och mest vilat för att jag ska orka skolan imorn.
i fredags spenderade jag HELA dagen på karolinska sjukhuset och tog massa tester vilket va scarry för ja är JÄTTE rädd för sprutor :P.
Jag fick ha kvar en slang i min arm ifall vi behövde mer blod sen och så fick jag kolla mitt blodtryck också och det va lågt :P.
Det går i släkten både pappas och mammas sida haha.
Jag hade 108 och man ska ha 120 ;P.
Jag fick alltid sitta och vänta länge vilket va jobbigt men en rolig men läskig grej va att när en sköterska skulle flytta mig till en annan plats blev ja körd liggandes på sjukhus sängen hahaha.
aja sen i helgen umgicks jag med min mamma och familjen på den sidan.
Det va trevligt det va ett tag sen ja såg henne.
Juste tittade på karate kid idag också och fan va ja älskar den filmen , man smälter ju i slutet när justins låt kmr upp hahaha va bara tvungen att nämna det x). aja toodlelooo back to resting ciaoo :)

im worth better but still cant live without you

sometimes it feels like my life is about to end, sometimes it feels like it hasnt even begun yet.
and sometimes it feels like its worth getting hurt for people you care about. but in the end you now you are worth more then that because thats what makes you give up. the pain. the suffer. the wait..

JUSTIN BIEBER TÄVLING

hej allihopa jag är med i en justin bieber tävling på en bra blogg, om ni också vill va me så här är länk ;): http://saniistheshit.blogg.se/2010/august/justin-bieber-tavling.html#comment

DAGENS ALBUM

ERIC SAADE- masquerade

DAGENS LÅT

serious- Jasmine Villegas

DAGENS MUSIK VIDEO

ROUND AND ROUND- selena gomez


dagens film

STARSTRUCK


MY COMEBACK

hej, gud va gamla inlägg man fortfarande kan se, det ska ändras! ;D .
 händer inte så mycke just nu hos mig, såg precis filmern the time travelors , okej stavfel haha men ni fattar, nu uppdaterar ja mig på alla sidor x).
 kmr bjuda på lite sommar bilder haha och på underbar musik och sånt, jävlar min blogg har gjort comeback haha , well den har haft många comebacks hoppas det här håller ett bra tag till ;P.
okej bilderna gick inte att lägga ut av nån anledning, gick inte på facebook heller, wierd.
Men iaf ni får bild på filmen ja såg ist:


älskar henne" hon agerar såå bra!

RSS 2.0