hahaha fan va han äger asså!


GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!!!

gott nytt år alla!! :). Idag kommer jag att vara med släkten igen och fira nyår hemma och sen kommer jag att chatta hela natten ;) just nu slöar jag lite vid datan, jag åt lunch för ett tag sen och efter det så gjorde jag disken och och städade mitt rum. jag tog kort på lite mysiga jul grejer i huset och på kakorna som min styv pappa har gjort och som min syrra gjorde finger avtryck på när vi var ensamma hemma hahahaha :P
hahahaha man ser finger avtrycken på vänstra kakan :P älskar dig syster ♥

 här är vår snygga jul gran och så ser man min syrras leksaker också hahahaha :P

 här är vårt fönster med vår fina julbelysning ;)
skriver antagligen mer om nyår senare ;) adio♥

Vinterrr!

Fy fan vad kallt det är asså , Just nu är jag hemma hos min morbror med familjen ovh tråkar på datorn :P Innan så var jag på väg hem och jag verkligen frös till en istapp asså :P. Jag tog några mysiga vinter bilder iallafall :)



 sista bilden är min favorit :P det är en buske som antagligen frös lika mycket som jag gjorde där ute :P

KATTE LATTE

shoo,Vaknade för nån halv timma sen , va uppe till klockan 6 på morgonen hehe vände lite på dygnet med christian och karoline ;). Om en timma ungefär så ska jag dra för att hälsa på min morbror så jag måste göra mig i ordning nu. har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig så jag måste välja nu :P. Här är bild på min katt sandra som jag kallar för katte latte :P


just nu

shoo, just nu sitter jag och nördar mig vid datorn och chattar med gulliga maja på msn och är inne på facebook också men det händer typ inget där men så bloggar jag lite , jag kollar på majas underbara blogg :) www.ettm.blogg.se kolla in den ;). Hade tråkigt så jag tog kort på allt :P.

 msn med maja♥
 facebook ;)
majas blogg :)

telefonis! :)

Shoo, jag har ju touch mobil och nån gång när den fick slut på batteri och inte hade laddare så fick jag använda min gamla telefon som inte är touch och det känndes lite konstigt. Nu har det gått jätte lång tid och har inte velat byta tillbax för sms:en ser gulligare ut på min gamla sony ericsson :P. Jag gillar min nya telefon jätte mycket men jag blev så van så jag sms:ar och ringer med min gamla tele och lyssnar på musik och tar kort med min nya tele. Den har liksom 8 mega pixel ;). Jag tror nog det kommer vara så här ett tag tills jag i såfall får ny tele som har smilesar inbygt i den :P. Touch är bra förutom att jag råkar låsa upp omedvetet och ringer upp folk :P. Och med min gamla telefon så råkar jag klicka på skärmen hela tiden för jag är van med touch xD.  Här är bild på telefonerna ;). Se ya all malakes ;)

NY MOBIL                                                                                       GAMMAL MOBIL
  VS

JB

nu lyssnar jag på en av mina nya skivor med jonas brothers som heter a little bit longer och såklart är ju låtarna bra ;).
  nu ska jag sova. Godnatt allihopa!


fortsättningen på H&M

H&M product image  H&M product image   nu hittade jag hur man la bilderna på samma inlägg hehe jag har inte riktigt fattat hur allt funkar än :P. Aja det här tycker jag är snyggt och är ett litet tips ifall nån vill fresha upp garderoben lite ;). Imorn blir det nog mellandags reorna för mig! :D adio

 


H&M

´kollar lite online på hm och hittar lite gulliga grejer:) det går typ inte att visa alla bilder samtidigt så det blir en och en :P. här är en gullig glittrig kofta kan man säga :P H&M product image

 


Julklappar :D

Tja, Igår firade jag julen eftersom det är då man firar julen i grekland. Jag träffade alla från släkten som bor i sverige, jag träffade min moster , morbror, min andra morbror, kusiner, föräldrar , syskon och min ena morbrors flickvän och barn var också där. Jag åkte från min pappa vid 4 och kom fram typ 40 min senare och min kusin kom till min t-bana och vi gick tillsammans hem till henne. Där var alla och vi spelade massa spel och åtjulmat och öppnade presenter och sen var jag och min kusin i hennes rum och snackade. Sent på kvällen sen så åkte vi hem. Nu tog jag kort på presenternaoch tänkte lägga ut bilderna så alla kan se ;).
 
Jag fick titanic box med 4 olika discar med massa bakom kullisserna och typ om självaste båten titanic och sånt typ. Sen fick jag en box med hela sesong 4 av vänner som jag också önskade mig eftersom jag har sesong 1,2,3 och 10 :P.
 Sen fick jag 2 CD:ar av jonas brothers som jag också önskade mig och jag lyssnade på den till höger för ett tag sen som är nyast och låtarna var så bra asså :). Ska sen lyssna på andra skivan efterjag lysssnat klart på den guldiga ;) De heter a little bit longer och lines,vines and trying times ;)
 Sen fick jag också ett bar gulliga örhängen och 100kr :P har inte provat örhängerna än men ska göra det snart ;). Kommer antagligen spendera pengarna på mellandags reorna :P.
 Och det här fick jag av min pappa  ett par rosa hörlurar  :D Jag fick också en bärbar dator av honom :D. Kanske lägger ut en bild på datorn, jag tänkte inte på att ta kort på ´datorn eftersom jag använder den hela tiden :P.

ses i nästa inlägg,ciao

OMFG gud vad rolig han är asså!


herregud vilken shock! RIP Brittany Murphy!

herregud vad jag blev förvånad asså, Britney murphy fick hjärtstillstånd och de kunde inte återuppliva henne. Jag blev så förvånad hon var ju bara 32 år och fick hjärtstillstånd. Jag har läst att hon dödsförklarades den 20 december kl 10.04 jagär fortfarande så förvånad. hennes första jobb som skådespelare var när hon var 14 och var med i en tv-serie som heter Drexell's class. jag har sett många filmer där hon har varit med i och jag tycker att hon var en väldigt bra skådespelerska och jag gillar de flesta av filmerna hon har varit med i . Hon föddes 10 november 1997 och dog 20 december 2009 bara 32 år gammal. Hon var gift med manusförfattaren simon monjack innan hon dog. rest in peace brittany murphy♥

E.M.D och eddie

här är lite bilder jag tog när jag träffade eddie och E.M.D vid the voice med isabelle och karoline ;)





 om ni inte ser vilka det är så säg till, tjejrna är några som också var där när vi såg de ;)

tik tok


lite kuliga bilder ;)

♥hej, snackar me min älskade kusin i telen och lyssnar på musik på youtube :) . jag är så jävla telefon beroende asså , om jag tänker mig utan min telefon så känner jag att jag inte skulle klara mig. Allt är i min telefonju, mina vänner, min familj , bilder på mina vänneroch familj och musik som jag inte heller skulle klara mig utan. Om 2 dagar så ska jag fira jul med släkten ska bli kul saknar min kusin så jävla mycket. Det är väldigt bra att min dator har bluetooth för då kan jag ta massa bilder på julafton och skicka de direkt och lägga ut de så ni får se :). Jag har inte kunnat lägga in bilder innan för att jag inte haft telefon sladd eller dator men nu har jag det så jag tänkte lägga ut lite gamla bilder också :P.


här är en några veckor gammal bild på mig till höger och söta Karoline till vänster
 
och det här fick jag i julklapp av Hanna, Linnea, Amanda, Astrid och sen kommer jag att få present av Karoline haha :P

och här är linnea när linnea och isabelle och karoline sov hos mig och vi flumma vid vattnet xD

och här är bild på majas fina rosett som hon gjorde med sitt hår i matsalen förut hahaha

och här är bild på när hanna också skulle göra så hahaha

adio agapes♥

:)


gaga


NY DATOR :D

Tja, sorry att jag inte har skrivit på länge men det har varit så mycket grejer som har hänt och då har jag inte haft tid med datorn. Idag så fick jag en egen bärbar dator :D. Jag och min pappa åkte aslångt till nån netonnet och köpte datorn och massa tillbehör. Fan jag har blivit förkyld av det kalla vädret hoppas det går bort snart... både vädret och min förkylning :P. Är jätte glad över min nya dator iallafall och kan sätta in bild på den senare ;). Nu chattar jag med massa så ciao skriver mer sen ;)

älskar låten!


milow


jag är på lite sad mood :/

hej, är lite nere just nu :/. Lite familje grejer och jag är bara trött på allt och vill bara sticka bort från allt med nån. Nu lyssnar jag på milow med eyo technology och messar och försöker bli på lite bättre humör innan jag kommer säga något jag sedan kommer ångra eller göra något jag kommer ångra eftersom jag är så ledsen och arg. Jag vill bara ta mobilen och springa ut och springa hela tiden medans jag lyssnar på musik och bara komma bort och gråta. Alla små grejer växer och blir stora grejer som snart kommer spricka och jag känner att jag inte orkar mer :'(. Kanske kommer springa ut lite och bara rensa hjärna för att klara resten av dagen , vi får se.

H&M <3

Hittade några kläder jag gärna vill köpa som jag hoppas på att göra i veckan. Älskar färg och glans och rosa på kläder:). Hittade ett plagg från H&M jag tänkte visa er.

:)


Tove!!

Fan vad jag blev arg när hon åkte ut asså!! jag tycker att hon är så jävla bra och hon kommmer att bli något stort! Hon sjunger så fint och man märker verkligen att hon gillar att sjunga och jag förstod inte varför hon åkte ut. Jag brukar inte titta på idol men när hon sjöng så bytte jag inte kanal. Jag älskar musik och att sjunga och hon har en jätte fin röst. Och hon är liksom bara 16 år. LYCKA TILL TOVE!!

Film kväll med tjejorna

Efter skolan igår så hade jag tid hos frisören så jag gick direkt dit. Vi hade bestämt att ha filmkväll så jag försökte komma så tidigt som möjligt till frisören. De andra som skulle komma till filmkvällen slutade lite senare än mig och efter de hade slutat så gick de och köpte godis och sen mat. Eftersom det tog så jävla lång tid hos frisören eftersom det var så många innan så åt de utan mig och sen tog mitt batteri slut så jag blev jätte arg. Sen blev det min tur och jag ville behålla längden på håret men jag fick jätte kort -.- . Visst det blev fint men det var INTE så jag sa att han skulle klippa mig VAFAAAN. När jag var klar hos frisören så fick jag 100 kr av mina föräldrar så jag kunde köpa mat och dra till mina kompisar. Jag gick till T-banan och sen köpte mat och gick till Hanna där alla var men då kom jag på att man måste ha nån grej för att öppna porten som bara de som bor där har men jag hade ju inga batterier så jag fick låna telefon på 7-eleven men ingen svarade när jag ringde -.- . Sen gick jag tillbaka och väntade på att nån skulle komma och öppna porten till gården och då kom nån men sen var det ju en till port till hennes andra port så jag stod och skrek utanför hennes fönster och försökte kasta grejer på fönstret men ingen kom ut. Då blev jag arg och skrek ennu högre och då hörde hon och kom ner. När jag kom upp så satt alla där vi var 6 tjejer och hehe de tyckte min nya frisyr va fin :). Vi kollade på massa film och jag åt min middag och sen dansade vi och snackade till typ kvart över tio och då gick vi ut och sen kom min mammas man och hämtade mig och vi körde hem och resten gick också hem. När jag var hemma så laddade jag min telefon och jag hade fått massa sms och jag skrev tillbaka men alla sov typ :P. Jag var hemma 11. Nu håller jag på att fixa här i huset och tar hand om min syrra för att ingen annan är hemma :P. Snart om några timmar ska vi få gäster också , typ släkten :P. Aja måste dra tjarrå :)

Eddie från twilight och E.M.D

hej,kunde tyvär inte skriva igår för jag hade hela dagen fullt upp. Jag vaknade kl 5.30 för att göra  mig i ordning för att möta upp isabelle och karoline kl 7.40 för att åka till the voice studion för att stå utanför och vänta på twilight eddie men sen hörde vi att han skulle komma 7.30 och vi trodde att han skulle komma 8 så vi sprang så in i helvete och så sprang vi helt fel runt och runt och sen säger de att det är i DN huset och då blev jag arg eftersom jag bor 2 min bort från DN huset och de skulle sagt det lite tidigare -.- . När  vi då var på väg till rätt plats så hörde vi på radion att han hade kommit och att det var massa tjejer utanför som väntar på honom och då började vi springa och när vi var framme så var det bara 6 tjejer där så vi blev lite gladare. Sen började det komma flera tjejer som också vill träffa eddie och sen såg jag Eric och Danny från E.M.D och jag började slå på Karoline och viskade : titta titta KAROLINE titta. Då började alla ta massa kort :P. Sen kom Mattias från E.M.D men vi kände inte igen honom hahaha :P . Så han stod typ 1 meter ifrån oss hela tiden men sen kom jag på att det var han så jag började skrika och slå karoline igen :P. Sen gick han in och så satt vi och vänta på Eddie igen. Efter nån timme så kom nån ner och sa att Eddie inte vill skriva autografer och alla blev besvikna :P. Sen sa han att Eddie kunde vara med på två bilder så alla vi typ 20 tjejer fick dela upp oss och sen skrek isabelle DET ÄR HAAAAAAN och alla skriker och kollar men det var bara städaren :P. Sen skrek hon igen och den här gången var det en gammal gubbe. Sen var det nån annan som skrek och då var det Eddie :P. Alla börja skrika men då säger typ hans svenska maneger eller nåt att han inte vill att vi ska skrika så vi slutade och så kom han ut och ställde sig med oss och vi blev fotade och sen fotade vi andra gruppen och gav ut våran facebook så vi skulle skicka bilderna. När han gick så tänkte vi gå men vi hade lång tid kvar till lektionen så vi stannade kvar eftersom vi visste att E.M.D var kvar där så vi köpte frukost där och väntade. Efter ett tag så kom de ner och hälsade och började prata lite med oss och vi tog massa bilder också men sen skulle de gå. Jag har massa bilder som jag kan lägga in imorn på både eddie och E.M.D. Sen tog vi bussen alla tre till skolan och vi var jätte glada. När vi var framme så pratade vi i mun på varandra och höll på att snacka om de och visade massa bilder. Här är bild på eddie som jag tog från internet för jag inte har hunnit lägga in de som jag tog.

RSS 2.0