bloggningen tillbax!!

hej igen, av nån anledning har ja inte haft nån lust att blogga på ganska länge men nu fick ja lust å hoppas på att hålla det ett tag ;D.
Jag har vänt på dygnen och ja tycker det är ganska deprimerande för skolan närmar sig å ja e helt slut å vill gärna orka gå till skolan för ja har missat massa men ja ska försöka vända tillbax.
I ondsags så träffade jag laura,issa,maja,karoline och astrid och vi käka på mcdonalds å sen köpte godis å drog till issa. Vi gick aldrig å la oss utan tittade på twilight och neew moon som va så jävla långtråkigt men sen pausa vi å fick fnatt å gjorde muffins å typ hällde oboy i fast det gick å äta haha men det kanske skulle gå lite bättre ifall vi hade kokbok :P.
Sen kollade vi vidare men ja å laura ville göra havre bollar så vi gjorde det å det gick faktiskt bra hahaha :P. Men ingen vågade smaka -.- elr jo karoline men hon sa de smaka "mystiskt" men de va faktistk goda de blev lyckade :K.
Sen gjorde vi andra konstiga grejer å vi gjorde nån lek eller test va man ska säga å ja va den ända som fatta först haha :P.
Sen när det började bli morron så gick vi till köket å skulle fixa frukost å bestämde oss för att göra scones haha vi verkligen fick nåt jävla bak-fnatt :P.
Issa skulle göra scones men eftersom vi inte sovit å va så trötta så typ ramla hon på golvet å börja garva så då skulle ja prova å ja blunda medans ja baka å glömde att det skulle va deg å inte flytande så ja hellde massa mjölk å sen kompå att ja gjorde fel så ja hellde mer mjöl å sen typ ramla ja också på golvet å garva ja kunde inte sluta skratta sen blev ja klar me degen å la det i ugnen å glömde bort de så laura påminde mig sen vi alla drog till vardagsrummet när de hade blivit klara så det va bara ja å laura som käka för de andra va lata å kunde inte dra tillbax till köket -.-
Juste innan vi käka frukost så va vi ute typ en timma på promenad å vi va vid nåra gungor å typ flög ner i snön hela tiden å sen drog vi till nån is å va på den ett tag å sen typ drog tillbax till issa å bara flumma å prata. Sen efter några timmar drog ja maja,karoline å astrid hem.
här e tjejorna :)

Kommentarer
Postat av: maja

DOM ÄR INTE SEGA DOM ÄR UNDERBARA!!!

så hahaha nörden har talat.

Det var kul vi borde ha filmkväll oftare hahah

2010-03-07 @ 17:46:39
URL: http://etttm.blogg.se/
Postat av: A f r o d i t e

Bra att du kommer att blogga lite mer kusse musse.

2010-03-14 @ 19:35:08
Postat av: Melina

hahaha "nörden har talat" XD och a det borde vi :)

2010-03-20 @ 13:37:40
URL: http://psaraki.blogg.se/
Postat av: Melina

ska försöka kusin ja har mått jätte dåligt senaste tiden

2010-03-20 @ 13:38:11
URL: http://psaraki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0