Snart fredag ;)

wazzuup everybody! är på et hyffsat humör o blir bombad på facebook men ja klarar mig haha. Snart ere fredag yeeey!
Kommer nog umgås me familjen, har på nåt sätt gått ur min fas att jag MÅSTE vara med vänner precis HELA tiden hahaha tog alltid allt efter vänner men nu är jag i en fas att jag är me familjen hela tiden.
Visst jag är jätte mycke me vänner men typ på helgerna gör ja alltid nåt me släkten, känns trevligt eftersom ja inte träffar de så ofta, hos mamma är ja inte så mycket längre på grund av att det e så långt ifrån skolan o då måste jag gå upp as tidigt o ja kan inte det så jag vill inte skolka.
Och så har jag så mycket plugg o varje dag jag kommer hem från skolan är ja helt slut o somnar oftast några timmar :P.
Men vänner träffar jag i skolan hela tiden och de ja inte går i samma klass med som står mig nära  försöker jag också träffa när jag har tid o sånt men det händer så mycke nu , känns lite att allt går så snabbt o är lite nervös inför gymnasie valet, nej jag menar JÄTTE NERVÖS!
Känns så himla scarry att sätta 1 av sina största drömmar på spel, liksom tänk va som  kan hända.
Men tänker man så HELA tiden så kommer det ju bli att man aldrig satsat på drömmen o alltid kommer undra om vad som skulle hända om man satsade. Aja kollar på vänner just nu ..fan nu blev det paus haha juste för er som inte vet ja kommer söka in till massa gymnasium, FÖRSTA är estet, o sen ere flera som engelska o design o flera andra ;P. aja im out, PEACE

BELIEBERS FOR LIFE! PURPLE DAY TODAY

Haha kände för den titeln på inlägg!
Ni vet idag är det purple day! Har ni haft nåt niceigt purple på er idag då?? Just tell me skulle va jätte roligt o se vad ni hade för lila idag, om ni vill skicka bild gör det på tillmelina@hotmail.com ;)
Har inte tagit på mina kläder tyvärr kom hem o va helt slut o ville i min pyjamas men ja hade lila tights, väska, nagellack o smink o så hade ja i love justin bieber tröja o justin bieber knappar elr va det heter såna man sätter på kläder hihi o så hade ja skrivit på mina händer, purple day! på ena å på andra my world 1year.
Längtar till never say never hihi men men ska nog lägga mig snart...juste har pluggat jätte mycket tjohejj! haha har pluggat på en av ämnerna ja verkligen inte gillar...dot dot dot...SO! hehe.
Men men hoppas ja klarar G åtminstone då blir ja glad haha LETS HOPE! aja gotta go , god bless! xx

JUSTE! längtar till My worlds acoustic för då kmr PRAY ut också! WOHO!


KOM IGEN NU BELIEBERS!!!

KOM IGEN NU BELIEBERS!! denna sida samlar ihop namn så att justins film never say never 3D ska visas här i sverige så kom igen o registrera ert namn, krävs bara namn o ort o så klart! sen kan ni ju även sprida vidare så att flera skriver in!!! KOM IGEN VI KAN KLARA DET!
http://namninsamling.se/index.php

 xx/ Melle belle ;)

RSS 2.0