sorry för dålig uppdatering

tjena, har inte uppdaterat på ett tag har varit deprimerad och upptagen me så mycke så har inte velat elr orkat blogga men tänkte lägga ut ett inlägg nu.
idag har min lille bror haft kalas så det har varit massa små pluttar här haha.
ja umgicks mest me min kusin det va najjs vi snacka och lyssna på musik och sånt mrn sen behövde hon dra men skulle komma tillbaka senare.
Då va ja as uttråkad så ja satt och snacka me nåra små flickor som va 10 som gick i min brors klass och det va lite kul faktiskt haha har inte snackat me såå små så länge sen ja va så liten typ haha men det va kul sen följde ja me och sjussa hemen av tjejerna och hämta min kusin.
Vi käka och efter blev ja hyper av syrebrist haha och sen blev ja helt slut av all skratt.
Jag sjöng massa me min kusin senare på kvällen elr det va ja som sjöng hon hjälpte mig försöka övervinna min scenskräck och ja tror det hjälpte lite hoppas ja hehe men iaf sen kom malin ut också och vi snacka sen drog min kusin hem och då satt jag och malin kvar ute på gården och snacka lite tjejsnack kan man säga haha och sen blev vi rädda för vi hörde nåt så båda spraaang hem hahaha.
ah det va en kort version av min dag, se ya
den här bilden bjuder ja på ;)


GRATTIS GREK UNGE!!

hej hej, har inte haft tid att uppdatera för vi håller på att packa och städa för vi kmr flytta om en månad.
Ska försöka uppdatera iaf.
I fredags sov karoline hos mig, hon hjälpte mig att städa vilket tog så jäävla lång tid!!
Vi städa i timmar och missa maj brasan haha men sen drog vi ut iallafall och träffade issa i några timmar och gick till det lilla som va kvar av  maj brasan haha sen va vi runt ute bara och träffade på laura och sa hej.
Sen drog jag och Karoline hem till mig.
Vi var jävligt trötta kl va nästan 1 och vi visste att vi skulle vakna tidigt nästa dag...för att städa mer :P.
Sen nästa dag städa vi och senare drog vi ut tsm, hon skulle hem och ja till min mormor.
Jag var med min mormor och resten av släkten vi kollade på bröllops fotografen och sen bara pratade. Sen blev jag ledsen och deppig för mormor skulle dra tillbaka till grekland nästa dag.
Jag sov över där hos min morbror där mormor va och vaknade 4 på morgonen för att åka samtidigt som min mormor. Jag sa hejdå till mormor när jag hade fått stjuss och va lite ledsen men ja grät inte för ja halvsov haha. När jag kom hem gick ja och la mig direkt och vakna nåra timmar senare för att fixa rummet lite till för några skulle komma och kolla på lägenheten. Sen har det inte hänt så mycket mer.
Är i mitt rum deppar för min mormor har åkt...aja hörs sen hejrå
Och en sak till: GRATTIS MAJA UNDERBARA GREK UNGE!!!
 (stolt fotograf)

RSS 2.0