IM BACK BABY!!

Hej allihopa, Idag blev det lite stressigt på morronen,fick vakna tidigt och packa ihop det sista sen käka  fruskost å se till att man inte glömde nåt kvar i stugorna eftersom vi skulle dra därifrån.
Jag åkte först med min morbror och slängde soporna medans resten gick för att lämna nåt på stadium och det va trafik så det tog ganska lång tid innan vi kom därifrån. På vägen så blev det massa körsång och det va mest från min morbror XD. Sen runt 15 så kom vi nära burger king, mcdonalds och max å vi va så hungriga så vi käkade på  burger king i borlänge och min bror blev typ sur av nån anledning och sa att han inte skulle följa me...:P.
Men sen så kom han till bilen XD.
Sen körde vi vidare och runt 16-17 började jag bli trött så nån gång runt 17 slockna ja ett tag hehe :P.
Runt 17.30 tror ja vi va i stockholm kmr inte riktigt ihåg men iaf så träffades vi alla i statoil sen och sa hej då å skiljdes åt olik håll å då sjussade min morbror mig hem till min pappa.
Sen  när jag kom hem så hände inte så mycket mer än att jag försökte få igång datan,messa,fick igång datan och sen käka ja middag å lyssna på musik.
Jag är helt såld på eric saade jag älskar hans röst å han e ju bah föööör gulliiihh :)♥
Jag satt å drogade mig på hans låtar å så la nån ut låten från melodifestivalen å ja lyssna på den om å om igen men sen nån timma senare elr nåt så fanns den inte kvar å typ SVT hade krävt avstängning elr nåt av nån anledning :S :P.
Men aja nu drogar ja mig me låten sleepless som såklart eric sjunger ;D.
Älskar dig eric å kmr följa merejj till globen å se dig vinna skiten å sen hänga me till norge å se dig vinna hela jävla rubbet ;D.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0