dagens låt "/


aj :(

hej sorry att ja inte skriver mycket men ja mår piss, ja har as ont i huvet å mår illa å det har ja gjort sen i fredags å det e antagligen från smällen "/
Tog tablett men ja orkar inte droga mig på tabletter :P, e trött på  att ta massa tabletter hela jävla tiden så ja sitter å lider på min soffa "/
Nu lyssnar ja på en låt som passar bra till det humöret ja e på...:P "/
Ajahörs senare omja orkar skriva hejrå "/

:S

vafan ja skulle titta på greklands bidrag på youtube som kmr i eurovision å så ere låten ayo technology hallå det e ju inte hennes låt :S.
ja fattar inte hon kan ju inte sjunga nån annans låt på eurovison :S

gulliga eric

hahaha asså han e baah fööh gullih :D älskar hans garv å fnitter :P.

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!!!<3

Glad alla hjärtans dag på er alla puss och kram till alla hoppas ni har det kul idag, jag har ju inte gjort nåt speciellt förutom en jävligt lång bilresa tillbax till stockholm :P.

dagens låt ofc! ;D


IM BACK BABY!!

Hej allihopa, Idag blev det lite stressigt på morronen,fick vakna tidigt och packa ihop det sista sen käka  fruskost å se till att man inte glömde nåt kvar i stugorna eftersom vi skulle dra därifrån.
Jag åkte först med min morbror och slängde soporna medans resten gick för att lämna nåt på stadium och det va trafik så det tog ganska lång tid innan vi kom därifrån. På vägen så blev det massa körsång och det va mest från min morbror XD. Sen runt 15 så kom vi nära burger king, mcdonalds och max å vi va så hungriga så vi käkade på  burger king i borlänge och min bror blev typ sur av nån anledning och sa att han inte skulle följa me...:P.
Men sen så kom han till bilen XD.
Sen körde vi vidare och runt 16-17 började jag bli trött så nån gång runt 17 slockna ja ett tag hehe :P.
Runt 17.30 tror ja vi va i stockholm kmr inte riktigt ihåg men iaf så träffades vi alla i statoil sen och sa hej då å skiljdes åt olik håll å då sjussade min morbror mig hem till min pappa.
Sen  när jag kom hem så hände inte så mycket mer än att jag försökte få igång datan,messa,fick igång datan och sen käka ja middag å lyssna på musik.
Jag är helt såld på eric saade jag älskar hans röst å han e ju bah föööör gulliiihh :)♥
Jag satt å drogade mig på hans låtar å så la nån ut låten från melodifestivalen å ja lyssna på den om å om igen men sen nån timma senare elr nåt så fanns den inte kvar å typ SVT hade krävt avstängning elr nåt av nån anledning :S :P.
Men aja nu drogar ja mig me låten sleepless som såklart eric sjunger ;D.
Älskar dig eric å kmr följa merejj till globen å se dig vinna skiten å sen hänga me till norge å se dig vinna hela jävla rubbet ;D.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ARTEMIS!!

Grattis på födelsedagen älskade kusin!! Jag älskar dig jätte mycket å vi kmr träffas snart så vi kan ha kul å du kan få present :P. Ha en kul födelsedag koukla mou♥ Här tog jag bilden på dig å gjorde om den lite ;)



jani panini xD

Hejsan allihopa! :D orkade inte skriva mer igår och ja ber om ursäkt XD. Idag har jag inte hunnit göra så mycket eftersom kl bar e 9.45 :P.
Åt frukost för ett litet tag sen med familjen och vi grattade min morbror som fyller 30 år idag! Jag kanske kommer prova på att åka skidor idag, jag är ju som sagt feg och lat ibland XD.
Men så måste jag plugga också för jag vill satsa på VG den här terminen , visst jag vill ha MVG men asså det är nog inte så troligt :P.
Kanske i några ämnen men jag orkar inte det i 8an :P.
Jag har 2 prov snart ungefär när jag kommer tillbax från sälen och det är NO och matte.
Matte tycker jag verkligen är AS tråkigt och min lärare gör ju det dubbelt så tråkigt liksom men No just nu är okej jag får alltid ett gott skratt för jag är lite omogen ibland :P. Vi kommer ha prov i sex och samlevnad och vi har fått titta på massa konstiga filmer då och blivit äcklad fast vissa saker va ju kul :P.
Skriver nog mer sen när jag gör nåt roligare hehe :P.
Hejrå allihopa ciaoooo

πνίγο όταν βλέπω τα μάτια σου


lite lady gaga åt folket ,dagens låt


Tråkilåkigt

hej allihopa, idag orkade jag inte följa me familjen tll backarna så ja stanna kvar i stugan och kmr typ titta på film, duscha,va inne på datan å så måste ja få lite läxor gjort hehe :P.
 Måste plugga till matte och no proven som jag kommer ha sen typ när jag kommer tillbax :P.
Burr det blev kallt här när dörren stod öppen så länge å ja bara har shorts på mig XD.
Vill nog gå en promenad runt här sen och se vilka som bor här också :P.
 Lyssnar på musik nu lite blandade låtar och ska snart ringa maja :).
Maja är så gullig henne kan jag verkligen prata med och hon förstår mig även fast hon inte kan tycka rätt och fel till det jag gör så försöker hon ändå hjälpa mig utan att dömma :) love you so much maja♥

Κουκλíτσα μου!♥

Dagens ord överstättning

Hahaha för er som inte vet vad tidelag är så får ni veta det nu ;)

Tidelag är när någon människa har sex med ett/flera djur. Det kan även räknas som våldtäckt eftersom vi inte kan veta vad ett djur tycker, tänker och känner så kan det inte direkt stoppa vad som händer och det är faktiskt våldtäckt mot djuren och man döms då.
hahaha nu fick ni en liten undervisning av fröken melina xD.
Jag kommer att ta ord på dagens ord som jag inte tror  många kan så att ni gissar lite roliga ord som kommer upp i ert huvud och sedan skriver jag vad det betydde och ni lär er nåt nytt ord ;)
 iallafall några kommer kanske lära sig nya ord ;)


DAGENS ORD!!

hej igen, ska börja me nåt som heter dagens ord :P finns kanske men aja ja skriver ett random ord och ni skriver va ni tycker om ordet typ också första ni tänker på när ni hör ordet och sånt ;)
Jag kmr skriva riktigt konstiga ord ibland men det blir kul :P.
Och vet ni inte va det betyder så ere bara att fråga ;)
 
Detta e dagens ord ;) XD

dagens låt :)


seger dans XD

hejj hopp, erkänn alla måste ha en segerdans asså? :P ja har en bra segerdans och fick lite fnatt innan vi åkte till skidorna så ja stod ute och gjorde den om och om igen XD.
Min mamma och morbror påstod att jag ätit för mycket socker elr nåt -.-
Jag var bara på allmänt bra humör och kände att det var dags för seger dansen ju :P.
 Sen var vi vid massa backar och jag åkte inte skidor hehe jag tittade första gången istället och typ garva när min bror ramla (a).
Sen så körde jag runt min syrra på hennes stjärtlapp :P.
Sen typ lite över 12 så drog vi hem igen och käka lunch :)
Efter det så hade de brottom till skidskola men ja orkade inte följa me så ja e ensam i stugan och dansar seger dans XD.
Och så messade jag allla tjejjor i skolan hahaha samtidigt :P.
Det va trevligt :)
Jag tog några bilder på stugan så ni kan få se :)

köket :P

en liten del av vardagsrummet :P

lilla bastun ;) kunde inte ta så bra bild på bastun hehe :P

och här sover jag och mamma :P såklart så ere ju mina grejer som tar all plats XD
Ska försöka ta mer bilder :) ciaoooo

dagens låt everybody!


är i mysiga sälen ;D

hej allihopa!! nu är jag i sälen och har det mysigt me familj och släkt :).
Vi fick 2 stora stugor som var väldigt lyxiga till skillnad från vad jag hade förväntat mig :P.
Det är mysig utsikt ut speciellt på kvällen när alla lampor är tända ute :). Det var också kul resa hit som ja åkte med min morbror i hans bil för i vår bil är vi så många :P. 
Vi sjöng massa och gjorde bil lekar hehe och senare så stannade vi och käka på mcdonalds nånstans :P.
Det tog typ 6 timmar att komma fram och guh va skönt det var att resa på sig när man var framme asså :P. 
Sen så hämtade vi nycklarna och körde till stugorna.
När vi framme kollade vi runt och packade upp och sånt och det finns bastu wohoo!! :P
Sen messade jag mest och kollade på film och lite senare så åt vi middag och sen så fixade min morbror internet och då loggade jag in direkt på alla sidor :P.
Aja nu så geekar jag massa me datorn, lyssnar på musik och chattar ;D
hejrå alla människor XD

dagens grekiska låt ;)


sälen snart

Hej allihopa! :), Jag känner mig helt slut , skönt att skolan är slut den här veckan :).
 Jag ska ju dra till sälen på söndag också så jag kommer att vara ledig  i en vecka och dra med familj och släkt till sälen hehe vet inte vart i sälen :P.
 Men jag kommer att ha med dator och mobil och musik, böcker och MASSA kläder :P.
 Jag är jävligt feg så vi får se hur det blir med skidor och lift och sånt skit :P.
Och nu håller jag på att packa lite hemma hos pappa så ska jag ta med resväskan till mamma imorn och packa mer och sen på söndag så drar vi :).
Ja ska försöka läsa lite twilight också hehe det är bra att läsa och det e ju på engelska också och så säger ju alla att den är så bra så jag måste komma lite längre i boken eftersom jag bara är på sida.. 10 hehe :D.
Fan det finns inget bra på tv just nu men aja jag får messa och chatta istället :P ;).
Och så ska jag försöka packa resten och juste jag ska försöka hitta en present till min kära kusin som fyller år snart :D.
Grattis i förskott Artemis♥♥

dagens låt allihopa!


hej hopp den här låten tipsade ossi mig att lyssna på igår hahaha och nu har jag den på hjärnan XD

<3

Asså afrodite ditt gulliga inlägg gjorde så jag fick tillbaka blogglusten tack så mycket kusin!!:)<3
Jag har inte orkat skriva har liksom inte haft lusten men sen när jag läste inlägget så blev jag glah och fick as lust att skriva massa tack!!<3

hahaha erkänn den här är bra XD

 
hahaha erkänn den här är skön asså den äger wohooo XD

rör min bror och du är körd!

Asså jag kmr hem som vanligt och pratar med min bror sätter på datan och sånt sen märker jag att min bror har blåmärken och sår i ansiktet :O jsg frågade vad som hände och han säger att nån kille i hans klass slog honom utan anledning , asså vafan är det nödvändigt för fan vad arg jag blev asså ahhh :@ men aja nu skriver vi glada grejer istället :P. 
Idag har det inte hänt så mycket jag har varit i skolan och träffat alla och haft kul och flummat ofc :D. Vi tittade klart en film på engelskan som var bra men jag blev arg på några i filmen :P jag kommer inte ihåg vad den heter men maja vet nog isåfall skriv i komentar jag kommer verkligen inte ihåg :P. A juste karoline skriver ju en artikel om mig som jag tyckte var coolt och jag skriver om henne men hon är redan klar och när hon visa den så blev jag chockad för hon hade tagit en av mina bilder på facebook och haft den på artikeln och jag blev så förvånad att jag var på bild hahaha det va lite kul för jag hoppa till XD.
Sen hade vi so med nån dryg människa för vår lärare va sjuk och asså jag tar inte skit inte ens av lärare så kaxar lärare kaxar jag tillbaka :P.
Många lärare vill ta min tele för att jag messar på lektionen men vafan NEJ du får inte ta min telefon det är som att ta min bebis ifrån mig asså jag ger aldrig telen till läraren vafan :P.
 Sen hade vi idrott fast jag hade inte me mig gympa kläder så ja kolla bara men det va as kul att se alla dansa i par XD. Och sen sa albin ett as roligt skämt som typ bara jag och linnea tycker är kul , hej mens såg du va ja gjorde ja bytte ut j:et mot ett m jens hahaha XD.
Sen hade vi lunch och flummma ennu mer sen hade vi as tråkig matte asså matte suger åsne kuk , fast det va kul att flumma men jag hatar vår lärare vi får aldrig nån bra matte lärare :P. Sen skulle jag följa med till muffins fabriken med linnea,karoline och maja men jag orkade inte och då sa de : svikare XD.
Sen typ vare nåra bimbos på t-banan på vägen hem som jag verkligen hade lust att smocka till :P. De satt och snacka skit om sina kompisar vafan det är så jävla lågt asså!
Sen shoppa jag en cool tröja som jag kan visa bild på :D.
Nu sitter jag och chattar och kollade på one tree hill och det va as spännande massa dog och blev sktjutna och jag typ grät hehe :P. MEN DET VAR SÅ SORGLIGT!! XD
 
Asså jag älskar den här tröjan asså jätte bekväm och jätte fin och så är den .... ROSA :D :D
blev jätte nöjd med dden wohooo :D , hehe man ser att jag inte ha bäddat sängen men det har jag inte tid med tyvär plus att det är skönt att gå och lägga sig i en säng som är obäddad :P.
aja ska dra nu ciaooooo XOXO


RSS 2.0